Гласувайте за новите пет предложения в кампанията на сайта на "Великият понеделник"

"Великият понеделник" за пореден път дава шанс на зрителите да изберат какво искат да гледат в понеделник по KINO NOVA. Първото предложение в шестата седмица е филмът "Автомобил 19", където Пол Уокър сяда зад волана на бързи автомобили като обикновен американски турист, който иска да се забавлява в Южна Африка. 

Вторият филм, за който зрителите могат да гласуват е екшън-фантастиката "Подземен свят: Пробуждане" със звездното участие на Кейт Бекинсейл, която ще води хилядолетната битка между вампири и върколаци в четвъртата част от поредицата. Тя ще се изправи срещу изключително силен и жесток противник, разкривайки шокираща тайна, която ще промени всичко, за което се е борила досега.

Третото предложение във "Великият понеделник" е за драмата "Беглец" с участието на носителя на "Оскар" Никълъс Кейдж. Във филма един идеалистичен, но объркан политик, е принуден да се изправи срещу проблемите в живота си, след като кариерата му е унищожена от секс скандал.

Трилърът "Под прицел" е четвъртият филм в шестата седмица на най-демократичната телевизионна кампания. Сюжетът на лентата се върти около опит за убийството на американския президент и гледната точка на 8 от персонажите, които малко по малко разкриват всички детайли от случая. 

Комедията "Купон с Дик и Джейн" е комедията, която може да превземе ефира в понеделник по KINO NOVA, Дик Харпър (Джим Кери) OSTAWA, уверявайки жена си Джейн (Теа Леони), че веднага ще намери нова работа. След неуспешните опити, двойката решава да обърне към най-бързо растящия сектор в пазарната икономика - въоръжените грабежи. 

Феновете могат да изберат своя фаворит на сайта на "Великият понеделник", а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 7 август, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица участниците могат да спечелят страхотни брандирани подаръци, а на финала петима от гласувалите, изтеглени чрез жребий ще спечелят голямата награда - кино кресло.