Гледайте “Пожелай си този ден” от 12.30 ч. и “Мама е досада” от 14.15 ч. днес по NOVA

Романтичен кино следобед с много забавни ситуации и обрати очаква зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериала “Ориндж Каунти: Кварталът на богатите” Отън Рийзър ще се окаже въвлечена в любовен триъгълник, от който ѝ е трудно да се измъкне, в романтичната комедия “Пожелай си този ден”. Рийзър влиза в ролята на Джаклин - млада архитектка на крачка от сватбения олтар, изпълнена с несигурност относно бъдещето и брака си. Сватбеният й ден се превръща в истински кошмар. За щастие булката намира помощ в лицето на брата на младоженеца и се изправя лице в лице с най–големите си страхове. В крайна сметка тя разбира за какво наистина мечтае и оценява важните неща в своя живот. 

От 14.15 ч. звездата от хитовата поредица “Дона Флор и нейните двама съпрузи” Соня Брага ще покаже как не трябва да се държи един родител с порасналите си дъщери в романтичната комедия “Мама е досада” днес от 14.15 ч. по Нова. Соня Брага влиза в ролята на Кармен Вега – изключително всеотдайна майка, която непрестанно се меси в живота на порасналите си вече дъщери. Най-новият й проект е свързан с намирането на съпруг на най-голямата й дъщеря  - Али. Самата Али е по-заинтересована от работата си като архитект, докато един ден не се влюбва в новия мениджър от компанията - Бен МакИнес. Кармен одобрява Бен, но истинският въпрос е дали връзката на Али ще оцелее на постоянните опити на майка й да се увери, че нещата ще бъдат доведени до мечтания от нея финал. Дали Бен ще се справи с изпитанията на Кармен? 

Не пропускайте да се посмеете със семейната комедията “Пожелай си този ден” от 12.30 ч. и романтичната комедия “Мама е досада” от 14.15 ч. днес по NOVA.