Гледайте култовата лента тази вечер от 22.00 ч.

Световноизвестният режисьор Куентин Тарантино ще представи своя поглед върху събитията от Втората световна в отличения с “Оскар” военен филм “Гадни копилета” от 22.00 ч. по NOVA. Историческата мистификация, на която Тарантино е и сценарист, спечели зрителите не само с невероятната си история, но и с играта на звездните актьори Брад Пит, Даян Крюгер, Кристоф Валц и Мелани Лорен.

Действието се развива по време на Втората световна война, когато отряд американски войници евреи, познати като “Копилетата”, са специално вербувани и изпратени в окупираната от нацистите Франция. Тяхната цел е да избиват, измъчват, скалпират и вдъхват неподправен ужас във враговете си.

Те обаче не са единствените жадни за отмъщение. Семейството на младата Шошана е избито от нацистите, а тя успява да избяга в Париж. В големия град си намира работа в киносалон, където се запознава с германски военен герой, който се влюбва в нея. Той дори успява да убеди началниците си да пуснат поредния си пропаганден филм в нейното кино – идеалната възможност за Шошана да отмъсти на окупаторите…

Не пропускайте развръзката в  “Гадни копилета” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.