Гледайте “Любовна присъда” в четвъртък, 31 август, и “Парченца доверие” в петък, 1 септември, от 9.30 ч. по NOVA

Истории за любов и изпитания очакват зрителите с филмите по романтичните романи на световноизвестната писателка Розамунде Пилхер в четвъртък и петък от 9.30 ч. по NOVA.

Романтичната комедия “Любовна присъда” в четвъртък от 9.30 ч. по NOVA ще разкрие как  обичта между двама души може да ги сплоти, дори когато са конкуренти. Лентата разказва за Емили Грант и Спенсър Билингс, които са бракоразводни адвокати, но с твърде различен подход в работата си. Докато Емили държи на твърде сериозното отношение към делата и клиентите си, Спенсър често предпочита импровизацията. Между двамата ще захвърчат искри не само в работната сфера, но и в личните им взаимоотношения.

В петък отново от 9.30 ч. драмата “Парченца доверие” задава въпроса дали двама души, които имат романтична връзка, могат да работят заедно. Ане и Джеф управляват фармацевтична компания, разработила многообещаваща ваксина срещу диабет. Техен конкурент им предлага изкушаваща оферта, но това предизвиква конфликт помежду им. Дали обаче междувременно някой няма да открадне състава на ваксината…

Не пропускайте романтичните филми “Любовна присъда” в четвъртък, 31 август, “Парченца доверие” в петък, 1 септември, от 9.30 ч. по NOVA.