Детето все още се намира в болница

Шестокласник остана без далак след сбиване в училище в училище "Йоан Екзарх Български" в Шумен. Инцидентът стана в понеделник, а момчето все още се намира в болницата в града.

Дете почина след сбиване със свой съученик в час

Шестокласникът Красимир се сбил със свой съученик в часа по математика. На два пъти учителката ги разтървавала, а след втория път ги изпратила при педагогическия съветник. „В онзи момент и аз бях при педагогическия съветник.

Ученик е с черепна травма след побой до училище

Краси беше пребледнял и се оплакваше, че го боли стомах. Веднага слязохме при фелдшерката. Тя даде първа помощ и се обадихме на родителите”, разказа пред NOVA директорът на училището Валентина Тодорова. Тя съобщи, че тази сряда педагогическият съвет ще заседава по случая.

„Краси каза, че са се скарали за някакво топче и съжалява, че така е станало. Той ми каза, че е паднал по стомах, а другото детенце е паднало по гръб”, обясни майката на пострадалото дете Анелия Иванова. 

"Детето е оперирано по спешност, отстранен е далакът поради разкъсване и кръвоизлив в корема. Два дни момчето беше в отделението за интензивно лечение, сега вече е в Първа хирургия и е стабилно", съобщи директорът на болницат в Шумен Атанас Атанасов. 

СЛЕД ОБИДИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ: Четирима тийнейджъри са задържани за побой

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.