Гледайте премиерния десети епизод на сериала тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Разпоредбата на новия директор на МБАЛ “Св. Кирил” доцент Банков всички интимни двойки в лекарския състав да се заявят в отдел “Човешки ресурси” и да не влизат заедно в операции, сериозно притеснява целия персонал на болницата. В премиерния епизод на “Откраднат живот: Чуждо тяло” тази вечер по NOVA доцент Захариев ще се разбунтува открито срещу новите правила, като пренебрегва заповедта на Банков и влиза с Галя в операция. Как ще реагира на тази провокация директорът на МБАЛ “Св. Кирил”?

Новата наредба предизвиква напрежение и между София и Врабчев, които ще се изправят пред голяма дилема и предизвикателството да изяснят личните си отношения.

Черни облаци надвисват и над бъдещето на Наталия в болницата, след като доцент Банков поставя въпроса за нейното отсъствие от работа пред Евгения.Каква ще бъде съдбата на пиара на МБАЛ “Св. Кирил”?

Не пропускайте премиерния десети епизод “Откраднат живот: Чуждо тяло” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.