Малкият Ники се появи на бял свят над Атлантическия океан

Българчето, която се роди на борда на самолет на  „Луфтханза”, беше кръстено в православна църква. Малкият Николай се появи на бял свят на 26 юли по време на полет от Колумбия до Германия. 

СНИМКИ ОТ КРЪЩЕНЕТО ВИЖТЕ ТУК

38-годишната му майка Десислава роди 192-ия пасажер в самолета над Атлантическия океан, с помощта на трима лекари на борда. Бебето носи името на единия от тях.

СНИМКИ ОТ РАЖДАНЕТО НА ДЕТЕТО ВИЖТЕ ТУК

Самолетът „Airbus A340-300” излетял от колумбийската столица Богота на 25 юли в 21:00 ч. местно време. По време на полета Десислава усетила симптоми на преждевременно раждане.

7 НЕЩА, ЗА КОИТО НЕ ПОДОЗИРАТЕ, ЧЕ СТЮАРДИТЕ ВИ НАБЛЮДАВАТ

Екипажът преместил някои пътници в предните редици, а задната част на самолета се превърнала във временна родилна зала. Раждането протекло без усложнения. 

Кога се налага самолет да кацне извънредно?

За да предостави на майката и нейното новородено дете възможно най-бърза последваща медицинска грижа, капитанът на полета решил да направи междинно кацане в Манчестър.

Отмениха полет заради гориво, изтичащо от крилото на самолета (ВИДЕО)

След като медицински екипи поели майката и бебето, необикновеният полет продължил по направление към Франкфурт.

Какви са правата ни при забавен полет? (ВИДЕО)

Ники е второто дете на Десислава, чийто постоянен адрес е в Пазарджик. Актът за раждане на детето беше съставен в българското посолство в Лондон и беше изпратен за пресъставяне в Общинската администрация в Пазарджик, където беше издадено и оригиналното удостоверение за раждане.

Най-странните неща, намирани при проверка на летището (ВИДЕО)

Ражданията в самолет са голяма рядкост. От 1965 г. това е едва 11-ата поява на бебе на бора на машина на „Луфтханза”. По принцип авиокомпанията позволява на бременни жени да летят само до края на 36-тата седмица от бременността. 

Ужасяващи самолетни катастрофи, заснети в точния момент (ВИДЕО)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.