Представя ги каналът Vbox7 Top_5_Of_The_Net

Каналът на Vbox7 Top_5_Of_The_Net представя едни от най-странните неща, които са намирани в хора при проверка на летищата.

По темата

Гипсираният крак

Мъж в инвалидна количка и със счупен крак направил опит да пренесе няколко килограма кокаин от Чили до Барселона. Властите на летището не само намерили скрити забранени вещества в шест кенчета от бира, но и открили, че гипсираният крак бил пълен с кокаин.

Маскирана като сандвич костенурка

Китаец опитал да се качи на полет за Пекин. По време на проверката на скенерите на летището се оказало, че в раницата на мъжа има нещо с малки крачета. Мъжът веднага казал, че не пренася нищо забранено, още повече животни, пише Vesti.bg.

Когато претърсили раницата, се оказало, че това не е съвсем така. Китаецът обяснил, че искал да пътува заедно с любимата си костенурка и я маскирал като хамбургер.

Нож вместо фиби за коса

Жена, която се връщала от ваканция, имала намерението да опита да премине през детекторите за метал на летището с обемисти и необичайни фиби в косата. Оказало се, че тя се е опитала да прикрие остър нож. Жената обяснила, че е купила много плодове за дългия полет и искала да си ги нареже.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.