49-годишната Меган е щастлива, че може да помогне

За втори път майка ще износи бебето на 25-годишната си дъщеря. 49-годишната Меган Баркър от Чико, Калифорния, е щастлива, че може да помогне на дъщеря си Мади да има деца.

Добрият сън при жените им помага да заченат

Когато била само на 14 години, Мади Колмън научила, че има рядко заболяване, което засяга репродуктивните й органи. Заради болестта матката й така и не успяла да се развие напълно и на практика тя не може да износи свое собствено дете.

След девет опита инвитро жена роди тризнаци

През 2016 година Мади и съпругът й Тейлър решили, че искат да имат деца, като за целта трябвало да намерят сурогатна майка, която да износи детето. Когато майката на Мади – Меган - разбрала за намеренията на двойката, веднага предложила именно тя да роди собственото си внуче.

Държавата ще финансира замразяването на яйцеклетки при онкоболни

С инвитро процедура в тялото й била имплантирана оплодена яйцеклетка на Мади и така на 22 октомври 2016 година Меган родила внука си - малкия Гус Колмън.

СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ: Кога става опасно да имате деца?

Сега 49-годишната Меган се подготвя да износи и второто си внуче, защото Мади и съпругът й Тейлър искат още едно дете. Инвитро процедурата ще бъде извършена през януари, а ако тя е успешна, през есента на следващата година Мади ще стане майка за втори път. 

Редактор: Мариана Конова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.