Меган Маркъл идва като един светъл лъч, смята Ана Динкова

"Предстоящата сватба на принц Хари е на ръба на скандала"Това заяви за NOVA политологът Ана Динкова. 

"Меган Маркъл е от шоубизнеса и е посланик на добра воля към ООН. Тя идва като един светъл лъч. И в ситуация, в която се коментира какво ще се случи с имигрантите след Brexit, е добре, че ще има кой да мисли за тях и да ги закриля", допълни тя. 

Защо децата на Хари и Меган няма да са принцове и принцеси?

След оповестяването на годежа се заговори, че Нейно Величество може да не присъства на бракосъчетанието им, тъй като булката е разведена.

Въпреки че кралица Елизабет II даде благословията си, заявявайки, че е „възхитена”, това не означава, че тя ще присъства на сватбата. Припомняме, че през 2005 г. Нейно Величество не се появи на гражданската церемония на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс.

КАК ИЗГЛЕЖДА ГОДЕЖНИЯТ ПРЪСТЕН НА МЕГАН ВИЖТЕ ТУК

Динкова сравни ситуацията със случая с Уолис Симпсън от 30-те години на миналия век. Тогава два пъти развежданата американка изправи пред дилема краля на Великобритания Едуард VIII. За да може да се ожени за нея, той се отказа от английската кралска корона. 

Кралица Елизабет II може да пропусне сватбата на принц Хари и Меган

"Но принц Хари е пети поред за получаване на короната. Така че тази сватба едва ли е толкова важна в този аспект", коментира Динкова. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.