Концертът му е тази вечер в зала “Арена Армеец”

Шарл Азнавур се срещна с представители на арменската общност в София в сряда по обяд, предаде "24 часа". Той пристигна в България за концерта си в четвъртък вечер в зала “Арена Армеец”.

СНИМКИ НА ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ ВИЖТЕ ТУК

В негова чест бе организиран коктейл, а сред дошлите да го поздравят бяха посланиците на Армения и Франция Армен Саргсян и Ерик Льобедел, Левон Хампарцумян и певецът Рафи. Френската звезда отдели време на голяма част от присъстващите, поговори с тях, раздаде автографи и позира за снимки.

ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИТ: Шарл Азнавур получи почетна плоча на Алеята на славата

Шарл Азнавур каза, че е много щастлив, че е в страната ни, и е подготвил специална програма за българските си почитатели. Добави още, че много се гордее с арменските си корени и се радва винаги, когато среща представители на общността в различни точки на света.

“За да бъдеш успешен, трябва да си работлив и да обичаш това, което правиш”, каза той.

Кралят на френския шансон Шарл Азнавур пристигна в София (ВИДЕО+СНИМКИ)

След като кацна в София във вторник, придружен от сина си и неговата съпруга, певецът си даде кратка почивка в апартамента в хотела. Вечерта прекара в столичен ресторант, където опита типична българска кухня. След коктейла вчера пък реши да се разходи и да разгледа забележителностите на града.

В зала “Арена Армеец” се очаква сред ВИП гостите тази вечер да бъдат Лили Иванова и Йорданка Христова. От София звездата отлита директно за Виена. След концерта си там се завръща в родната Франция, където има планирани повече от 10 участия на сцената. В предстоящата му програма са включени и ангажименти в Москва. Билетите за концерта на Шарл Азнавур в София са на цени от 59 и 89 лева. ВИП пропуските се продават за 150 и 200 лева.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.