Известният кулинар разкри своята рецепта за успех в “Събуди се”

“Hell’s kitchen е най-големият кулинарен формат, който дава възможност на професионалните готвачи да покажат какво могат. Правейки този формат, ние ще повдигнем завесата и ще покажем реално взаимоотношенията в една кухня”, разкри шеф Виктор Ангелов пред Лора Крумова при гостуването си в “Събуди се”. Известният  кулинар влиза в ролята на водещ на популярното по цял свят риалити в България.

“В момента се провеждат кастинги и има страшно много желаещи. Много се радвам, че имам толкова голям избор. Подготвили сме много интересни предизвикателства и съм сигурен, че ще забавляваме зрителите”, разказа шеф Ангелов.  

“Педантичността е качество, което трябва да притежават всички главни готвачи. Смятам, че силното ми качество, което ми е помогнало да успея, е отборната игра”, сподели известният кулинар по повод на своята рецепта за успех в кухнята.

“България може да стане кулинарна дестинация. Трябват кулинари с въображение и традиции. Вече има много млади хора, които се върнаха от чужбина и готвят креативно”, смята шеф Ангелов и сподели, че все повече му харесва да приготвя българска  традиционна кухня. “Струва ми се все по-предизвикателна. Интересното е да комбинираш нови техники със стари рецепти”.

Какво още разказа шеф Ангелов за готвенето като изкуство и бизнес, вижте в разговора му с Лора Крумова в “Събуди се”.

Всички желаещи да участват в Hell’s kitchen България, могат да се запишат за кастинг на адрес nova.bg/HK

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.