Абсурдът е от пловдивския квартал Арман махала

Уличен стълб беше вграден в новострояща се къща в пловдивския квартал Арман махала, съобщи Дарик радио. За нула време в сърцето на пловдивската Арман махала се появила триетажна къща. А в нея - вграден уличен стълб. Местните не виждат нищо нередно в инженерното чудо.

За абсурда съобщи кметът на район „Северен“ Ральо Ралев, който пък разбрал от началника на Трето районно управление Никола Симов. Собственикът от години работи в Германия, а строителните дейности ръководели неговите родители. Признават, че нямат разрешително за строеж.

Арестуваха мъж, пренасял с колата си два улични стълба (СНИМКА)

В профила си във Facebook Ралев написа:

„След 6 години стаж като кмет мислих, че няма какво да ме изненада, но уви, злият гений на тези хора не спи. Благодаря на г-н Никола Симов за подадения сигнал, от който несъмнено ще има светкавична реакция”.

Уличен стълб се наклони в опасна близост до къща в Лозен (СНИМКИ)

От кметството увериха, че ще бъдат взети незабавни мерки за премахване на строежа. Незаконно построената сграда била открита от полицаи, които патрулирали в района. 

 

Същата къща е събаряна вече два пъти, но била в по-малки мащаби от сегашните. Обитателите й имат отговор на въпроса какво ще се случи, когато общината я събори за трети път.Справка на администрацията показва, че 90% от сградите в Арман махала са незаконни.

Информация: Dariknews.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.