Актрисата разказа и за новия си филм "Привличане" пред Мон Дьо в "Събуди се"

Актрисата, сценарист и продуцент в най-новия български филм "Привличане" Яна Маринова гостува на Мон Дьо в "Събуди се" и разказа за своя кариерен и житейски път, както и за последния си филмов проект. 

"С "Привличане" имах много труден период, защото трябваше съзнателно да направя избор, който може да ми коства много. За да го реализирам, ми трябваше цялото време и се налагаше да отказвам много проекти, но аз все пак се престраших - филмът излиза на 23 февруари по всички кина. "Привличане" е романтична комедия за борбата за власт, приятелствата, предателствата, любовта, амбициите, желанието за успех и какво ти коства това”, разказа на Мон Дьо Яна Маринова.  

По темата

"Филмът разказва за това колко е важно да следваш сърцето си, защото привличането не е само в любовта и в приятелството, то е в избора на професия, в това кой си в обществото. Продуцент съм на филма заедно с Башар Рахал, а първоначалния сценарий разработвах в продължение на 7 месеца и Мартин Макариев и неговите сценаристи ми помогнаха да го направим пълнокръвен. В "Привличане" аз нямам роля - играя себе си и казвам нещата, които искам на младите, на близките си и на детето си. Всички действия във филма са подчинени на действията ми в живота ", сподели тя пред Мариян Станков - Мон Дьо. 

Какво още разкри Яна Маринова на Мон Дьо в "Събуди се" за живота си, домашното насилие и кариерата, може да видите във видеото тук. 

"Привличане" е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се реализира с подкрепата на NOVA и ще се разпространява в кината от "Лента" от 23 февруари тази година. В главните роли на новата българска лента, освен  Радина Боршош и Живко Симеонов, зрителите ще видят Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.