Професионалистите срещат затруднения с новото меню на шеф Ангелов по време на първата вечерна резервация за седмицата

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, професионалните готвачи ще се изправят през изпитание за бързина и ловкост. Ресторантът на Hell’s Kitchen ще въведе напълно ново меню, а с това ще дойдат нови затруднения в двата отбора. В края на напрегнатата вечерна резервация един от участниците ще получи престилката на номинираните.

Първото предизвикателство за участниците в Hell’s Kitchen България тази седмица ще постави на изпитание бързината им и тяхната способност да извършват прецизна работа, докато са притиснати от времето. Те ще трябва да разточат фина прясна паста, като нейната дължина трябва да бъде възможно най-дълга. Двата отбора ще получат точно 20 минути, за да направят възможно най-много паста, а победителите ще получат разтоварващ следобед на басейн, докато победените приготвят всички заготовки за вечерта по новото меню.

Първата вечерна резервация с напълно ново меню ще срещне професионалистите с непреодолими трудности. Шеф Ангелов ще очаква от тях концентрация, координация и, разбира се, перфектни чинии, но още при стартерите сините и червените ще се сблъскат с невъзможността да приготвят перфектни сосове. Ще успеят ли да се мобилизират двата отбора или ще разочароват Виктор Ангелов? Кой отбор ще се представи по-зле и кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.