Лидерът на партия ВОЛЯ коментира изказването на Делян Добрев

"Математически можем да заменим една и половина от "Обединените патриоти”. Това заяви лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки в студиото на „Здравей, България”. Марешки коментира изказването на Делян Добрев, че „хипотетично „Атака” може да бъде заместена от ВОЛЯ”, ако има напрежение в коалицията.

Делян Добрев: Хипотетично „Атака” може да бъде заместена от ВОЛЯ

„Ние обаче не признаваме такива тюрлюгювечи, които са направили, само за да прескочат бариерата”, заяви Марешки. „Виждате реакцията на Волен Сидеров – готов да преглътне изказванията на Валери Симеонов, и на Делян Добрев, всичко е готов да преглътне, за да бъде във властта. Не очаквайте разпад на тази група”, заяви Марешки.

Волен Сидеров: Делян Добрев e незаконен депутат

Той коментира и темата "ЧЕЗ".

„Плащаме много скъп ток. Усещаме го по джобовете си. От нашите джобове излиза с огромен процент надценка. Влиза като цяло в бюджета или посредниците в ЕРП-тата, но оттам тези пари се източват по други схеми. Ние сме специалисти по това – по ефективно управление на фирмите. Ние искаме да управляваме по-ефективно, не искаме да крадем, тези кражби, които в момента потъват в нечии джобове, ние бихме ги оставили в държавата и по този начин да поевтинее токът. Правили сме го”, заяви Марешки.

Борисов: Нека да се извади всичко за ЧЕЗ и да отиде в парламента (ВИДЕО)

Той допълни, че държавата трябва да влезе по-сериозно в нейните функции, а именно - контрола.

„Ролята на държавата е в силния контрол, да не им признава такива високи разходи, които са измислени”, заяви Марешки.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.