Полицията отхвърля финансов проблем или ревност

Обрат по случая с убийство и самоубийство в Пловдив. По последни данни на полицията мъжът е умъртвил съпругата си и после е отнел и своя живот. Едногодишното им дете е останало часове наред в същата стая.

АГРЕСИЯ И НАСИЛИЕ: На какво се дължи състоянието на българското общество?

Официално полицията съобщи, че мъжът е убил с кухненски нож съпругата си. Най-вероятната причина е, че е имал психически проблеми. Според източници на NOVA от два месеца той е изпадал в психични кризи, но е отказвал да се лекува. Това е споделила неговата съпруга пред приятелки, преди да бъде убита.

Илияна и Ради са живеели на семейни начала от  две години. Имат бебе на годинка. Около 8:30 вчера сутринта двамата се скарали. Според полицията мъжът е убил съпругата си и след това се е самоубил.

Здравословен проблем е в основата на двойното убийство в Пловдив

„По ръцете на жената има и защитни наранявания, които са характерни при отбраняващ се при нападение с нож човек”, заяви зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева.

29-годишната Илияна позвънила за помощ на брата на съпруга си, но той не отговорил. Когато решил да върне обаждането не успял да се свърже нито с Илияна, нито със съпруга й Ради. Затова решил да ги посети в апартамента.

ТРАГЕДИЯ В ПЛОВДИВ: Млади съпрузи открити мъртви в апартамент (ВИДЕО)

Мъжът и жената са открити мъртви, а до тях плачело бебето. Детето вече е при баба си и дядо си по бащина линия.  Хората в блока са в шок. Описват младото семейство като мили и възпитани. Ради, който израснал пред очите им работел във фирма за кабели, а съпругата му Илияна била в майчинство. Никой във входа не знае мъжът да има психически проблеми.

Полицията отхвърли версиите финансов проблем или ревност да са в основата на трагедията.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.