Номинираните Гичка и Божидар се представиха отлично като капитани на отборите си по време на решаващата вечерна резервация

Ерикназ е поредният участник, който напусна кулинарното състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България. Шеф Ангелов я изпрати с аплодисменти и призна, че се гордее с нея, защото човек трябва да се предизвиква и да учи през целия си живот.

Преди това номинираните Гичка и Божидар се изправиха един срещу друг в изключително забавен и отговорен кулинарен дуел. Двамата имаха един час, за да приготвят точно 15 порции, които да бъдат оценени от най-взискателното жури – талантливите дечица от детски хор “Пим Пам“. След дегустацията оценката бе повече от категорична и Гичка стана победител от дуела.

Победата на Гичка ѝ даде невероятната възможност да изпрати един от своите съотборници в синия отбор и да вземе при червените един от мъжете. Тя избра да постъпи емоционално и изпрати Нина, а Филип се озова в червената кухня. Напрежението от решаващата за седмицата вечерна резервация бе допълнително подсилено и от специалните гости в ресторанта – Стоянка Мутафова, дъщеря ѝ Муки, Христо Мутафчиев и цялото му семейство.

След малко несигурен старт капитаните и на двата отбора успяха да вземат правилните решения и издадоха перфектно всичките си поръчки, а ВИП гостите останаха изключително доволни от вечерята.

Какво сподели напусналата Ерикназ за преживяването в Hell’s Kitchen България в първото си интервю след състезанието, можете да видите във видеото по-горе.

Не пропускайте следващите предизивкателства в Hell’s Kitchen във вторник от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.