Актьорът спечели 3 млн. долара

Популярният холивудски актьор Ръсел Кроу стана с 3 млн. по-богат само за няколко часа. Това съобщи в неделя официалният представител на австралийския клон на аукционната къща "Сотбис", обобщавайки резултатите от проведения предишният ден търг в Сидни, на който бяха разпродадени лични вещи на Кроу и реквизит от филмите, в които е участвал.

Ръсел Кроу продава на търг сувенири, за да финансира развода си (СНИМКИ)

"Продадени бяха близо 85% от общо 226-те лота за общата сума от 3 719 963 австралийски долара (приблизително 2,9 щатски)", обяви представителят на "Сотбис Австралия", цитиран от БГНЕС.

Ридли Скот ще снима нов "Гладиатор", съживява Ръсел Кроу (ВИДЕО+СНИМКИ)

По предложение на звездата аукционът беше наречен "Изкуството на развода" - все пак края на миналата година Кроу приключи окончателно 6-годишния си развод с австралийската актриса Даниел Спенсър, оставяйки й бая крупна сума в името на спокойствието си.

КАК СЕ ПРОМЕНИ РЪСЕЛ КРОУ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Сред елементите, които предизвикаха най-голям интерес сред купувачите и в крайна сметка се продадоха за сума, значително по-висока от първоначалната бяха - цигулката на капитан Джак Обри на филма "Господар и командир: Далечният край на света" за 135 хиляди долара; алуминиев меч Maximus и бутафорна колесница от филма "Гладиатор" - съответно за 85.4 хиляди и 79,3 хиляди долара; както и дървеният меч, с който Кроу се учи да се сражава по време на снимките на "Гладиатор" за 24.4 хиляди долара.

Актьорът бе изключително доволен от резултатите от търга, наричайки ги "добър подарък на рождения си ден" (На 7 април Кроу навърши 54 години - бел. авт).

"Не е никак лоша печалба за пет часа работа", похвали се шеговито той в "Туитър".

Холивудските красавци от 90-те – тогава и сега (ГАЛЕРИЯ)

Брад Пит и Анджелина Джоли се споразумяха за развода си

Дженифър Анистън и Брад Пит – отново заедно? (СНИМКИ)

Мел Гибсън за младото си гадже: Разликата във възрастта е само цифра (ГАЛЕРИЯ)

Мел Гибсън преговаря за снимки в продължението на филма "Баща в излишък"

Брад Пит разпространи интимни снимки на Анджелина (ГАЛЕРИЯ)

11-годишната дъщеря на Брад и Анджелина - все по-красива (СНИМКИ)

Брад Пит показа секси излъчване (СНИМКИ)

Художничка осъди Анджелина Джоли и Брад Пит

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.