Зрелищен кулинарен дуел, драматична вечерна резервация и цяло съзвездие от специални гости ще завладеят ефира тази вечер

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, ще станем свидетели на най-драматичната и емоционална вечер в предаването до момента. Шеф Ангелов ще бъде принуден да промени правилата, но преди това да се случи ще станем свидетели на зрелищен кулинарен сблъсък между Марко и Иван и на инфарктна вечерна резервация с цяло съзвездие от специални гости.

Преди ресторантът на Hell’s Kitchen България да отвори врати, номинираните Марко и Иван ще се изправят един срещу друг в кулинарен дуел от две части. В първата част двамата ще трябва да покажат бързина и прецизност, а във втората – познания и умения. Победителят от дуела ще спечели привилегия за вечерята, а кой ще бъде той, предстои да разберем.

Решаващата за седмицата вечерна резервация ще започне с посрещането на много специални гости. Криско и компания ще очакват перфектно издадени чинии от червения отбор, а красавиците Анелия, Яна Маринова и Радина Боршош ще разчитат на сините за своята вечеря. Номинираните Иван и Марко ще имат още една нелека задача. Освен капитани на отборите, те ще трябва да влязат в ролята и на лични шеф готвачи на звездите. Последвалите събития в двете кухни обаче ще накарат шеф Ангелов да вземе трудно решение и ще станем свидетели на искрена и емоционална реч, както и принудителна промяна на правилата.

Какво ще се случи в „адската кухня“ и защо вечерта ще завърши с много сълзи в очите на професионалистите, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.