Полицията идентифицира жертвите на нападението

Полицията продължи цяла нощ да търси мъжа, който застреля четирима души в заведение в предградие на град Нешвил в щата Тенеси, предаде "Ройтерс", цитирана от БТА. През нощта полицията претърси училищата, за да се увери, че нападателят не е вътре и че ще е безопасно те да бъдат отворени днес. 

Полицията идентифицира четирите жертви на нападението, извършено малко преди 3,30 ч. местно време вчера. Те са на възраст между 20 и 29 години и са били служители и клиенти на заведението. Двама от тях са застреляни пред ресторанта, а другите двама вътре. Двама души са ранени.  

Гол мъж застреля трима в заведение в щата Тенеси (ВИДЕО)

Нападателят се появил с пикап, почти гол, облечен само със зелено яке. Той открил стрелба, след като слязъл от пикапа си. После избягал, като преди това свалил и хвърлил якето. В него били открити амуниции за автомат AR-15. 

Полицията подозира, че нападателят е на 29 години и се казва Травис Райнкинд. Той е от Тейзуел в Илиноис. Мотивите му за атаката не са известни, предполага се, че може да е имал психически проблеми. 

Местни медии обрисуват Райнкинд като мъж с параноидни отклонения и човек, който харесвал огнестрелните оръжия. През юли миналата година бил задържан от агенти на Сикрет сървис близо до Белия дом. Тогава не бил въоръжен и настоявал за среща с Доналд Тръмп. След този инцидент при претърсване в дома му били иззети четири огнестрелни оръжия. 

Миналия юни Райнкинд скочил в общински басейн в Тремънт в щата Илинойс, облечен с бански и розово дамско палто. Тогава обвинения не му били предявени. 

През 2016 г. Райнкинд се оплакал на полицаи в Тейзуел, че певицата Тейлър Суифт го следяла и дори била хакнала мобилния му телефон. Твърдял също, че 20-30 души подслушвали телефона му и имали достъп до компютъра му. Райнкинд се оплакал още, че пред дома му се появявали хора, които лаели като кучета. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.