Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Десетима участници трансформираха късмета си във фантастични печалби от предаването Национална лотария на 28 април по NOVA.

Тихомир Войнов от град София надви конкуренцията в играта „На крачка от късмета“ и получи ключовете за прекрасния автомобил Renault Clio. „Чувствам се невероятно“, каза той, когато се настани в новата си придобивка заедно със своята дъщеря Мария.

Тихомир е на 55 години, семеен е и има две деца. Работи в областта на търговията. Всеки ден си пуска числа за тегленията на игрите „Лото 6 от 47“ и Лото 5/35 „Златната топка“.

Надя Рускова от град Рудозем и Даниела Караиванова от град Русе се състезаваха за максимална печалба от 84 000 лева в играта „Сейфове“. Оказа се, че и двете дами вече са изпитали радостта от чудесните печалби в Национална лотария. Преди една година късметът на Надя се усмихва с победа в играта „На крачка от късмета”, която ѝ носи чисто нов автомобил. Даниела също е била в щедрото шоу. „Миналият месец бях тук, като придружител на съпруга ми Момчил Миланов, който игра на същата игра „Сейфове“ и спечели 17 000 лева“, разказа Даниела. Сега двамата съпрузи си размениха ролите.

Даниела успя да си спечели 19 000 лева от сейфовете. Надя си натрупа 7000 лева, но отвори два сейфа със символ „Х“ и си тръгна с 3500 лева. Даниела получи шанс да утрои печалбата си. Със съдействието на златните сейфове щастливката триумфира с 57 000 лева. Късметлийското семейство ще вложи парите в апартамент.

Даниела е на 36 години. По професия е оперна певица. Играе в Национална лотария за удоволствие и за да спечели. Най-много ѝ харесва билет „Шоколад“. 

Емоциите от шанса да спечели мега джакпот от 2 400 000 лева изпита Иван Иванов от град Пловдив. Късметлията е на 37 години. По професия е хардуерен и софтуерен специалист.

С „Колелото на късмета“ Иван определи, че ще се бори за джакпот от 250 000 лева. Участникът игра смело, а съпругата му Светослава му вдъхваше кураж през цялата игра. Късметлията си спечели 50 000 лева и на 5-дневна почивка за двама в Париж, като бонус печалба. Иван сподели, че мечате да си купи собствено жилище.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.