Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Рая Пакова приветстваха с чекове за огромни печалби 35 късметлии в шоуто на 28 април по NOVA.

С най-голяма печалба тази събота се отличи Елка Димитрова от село Кипра. Билет „Кеш Кръстословици 3“ ѝ донесе страхотните 250 000 лева. „Щастлива съм. С парите ще помогна на децата си“, каза късметлийката.

Билет „Златните пирамиди за милиони 2“ позлати с 200 000 лева Павел Василев от град Шумен. „Ще осигуря по-спокоен живот за мен и за семейството ми“, каза той, когато взе чека в ръцете си.

Чекове за печалби от 100 000 лева получиха Калина Цанева от град Стара Загора от билет „Китайски дракон“, Марина Костадинова от село Русокастро от билет „Шоколад“, Йонка Казанджиева от град Русе от билет „Златното съкровище“, Искрен Славов от град Варна от билет „Диамантена 7“ и Иван Колев от град Ямбол от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

По-богати с печалби от 50 000 лева станаха Красимира Събева от град Добрич от билет „Златните пирамиди 5“ и Красимира Добрева от град Бургас от билет „Кеш Кръстословици 3“.

„Лото + 2018“ зарадва  с 20 000 лева Мехмед Бекяров от град Кричим. Щедрият билет „Кеш Кръстословици 3“ донесе печалби от 10 000 лева на Геновева Яръмова от село Доспей, Иван Данаилов от град Разград и Росен Хаджиев от град Смолян. Той изненада със суми от 5000 лева Минчо Шишков от град Раковски, Радка Георгиева от град Ивайловград, Анелия Станкова от град София и Янка Чорбаджиева от село Бачево.

Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха и Тони Петков от град Сливен от играта Лото 5/35 „Златната топка“, Стоян Георгиев от град Сливен от билет „Диамантена 7“, Румен Белчев от град Казанлък от билет „Златните пирамиди за милиони 2“, Илиан Петров от град Русе от билет „Златните пирамиди за милиони“, Тихомир Асенов от град София от билет „Златната 7“, и Георги Сотиров от град Бобов дол от билет „Американски долари“.

Ивелина Младенова от град Карнобат си спечели 7500 лева от играта „Лото спорт“, а четирима късметлии грабнаха по 5000 лева от играта „Лото 6 от 47“. Участниците, които уцелиха петици и бяха на крачка от джакпота, са Димитър Куцеров от град София, Валентина Василева от град Перник, Емануил Турналиев от град Пловдив и Маринка Добрева от град Разград.

Билет „Диамантена 7“ ощастливи с печалби от 5000 лева Динко Господинов от град Стара Загора и Цветан Иванов от град Враца. „Американско бинго 3“ увеличи с печалби на същата стойност бюджетите на Красимира Ананиева от град Радомир и Светослав Славчев от село Дъбово.

По 5000 лева ще харчат и щастливците Гриша Банков от град Ловеч от билет „Лото 6 от 47“, Елена Христова от град Оряхово от билет „Супер Лото+“, и Даниела Маринова от град Видин от „Лото +“.

Следващият късметлия в дългия списък от спечелили от Национална лотария може да сте Вие! Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.