Марко напусна състезанието, завършвайки на шесто място

Тази вечер в Hell’s Kitchen България, от 21.00 часа по NOVA, цяло съзвездие от знаменитости ще влезе в кухнята на ресторанта, а финалистите ще имат отговорната задача да ги наставляват за направата на перфектно тайландско ястие. Известни личности ще атакуват и вечерната резервация, но не за да готвят, а за да опитат от менюто на шеф Ангелов, а в края на епизода един участник ще завърши на пета позиция.

Колкото повече наближава краят на Hell’s Kitchen България, толкова по-трудни стават предизвикателствата на шеф Ангелов към финалистите и днес те ще се превърнат в учители. Техни ученици ще са Станимир Гъмов, Нора Шопова, Славена Вътова, Камелия Тодорова и Галин, а задачата ще бъде с повишена трудност. Всеки от звездните ученици ще трябва да приготви тайландско къри с миди Сен Жак и скариди само по наставленията на своя учител. Наградата за най-добрия стожер ще бъде изключително примамлива – имунитет за предстоящата вечерна резервация и сигурно място във финалната седмица на състезанието. Кой финалист ще се изяви и като отличен учител и ще грабне наградата на шеф Ангелов, предстои да разберем.

Вечерната резервация също ще посрещне много специални гости. На едната ВИП маса ще седнат някои от звездите на “Като две капки вода“ – Златка Райкова, Константин и Борислав Захариев, а на другата – актьорите от сериала “Полицаите от края на града“, Румен Угрински, Кристиян Милатинов и Мария Игнатова.

Дали заради специалните гости, или заради напрежението от приближаващия финал на състезанието, вечерята ще повиши новото на стрес сред финалистите и дори ще се наложи медицинска намеса за един от тях. Ще се справят ли професионалистите с вечерната резервация и кой от тях ще финишира на пето място, ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA.

Какво сподели Марко в първото с интервю след напускането на Hell’s Kitchen България в “На кафе“, можете да видите ТУК.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.