Коко повежда въстание срещу новия хазяин

Бурни събития надвисват като облак над квартирата на "София - Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA.

В дома на Боби все още не могат да свикнат напълно със заминаването му. Той лично остави отговорността за целия апартамент в ръцете на най-близкия си приятел Христо. Христо от своя страна се опитва да се грижи за жилището и обитателите му по възможно най-добрия начин. Той е убеден, че трябва да наложи авторитета си още в самото начало, за да не изпусне нещата от контрол с толкова много съквартиранти, делящи един покрив. Решен да бъде строг и справедлив хазяин, той се сблъсква с характерите и навиците на всички приятели в квартирата. Те пък все по-трудно приемат неговата дума и новия ред у дома. Христо е убеден, че всичко е въпрос на време и дисциплина, но останалите все повече го приемат като чужд организъм в тяхното цяло. В квартирата е на път да избухне истинска анархия, а новият хазяин е принуден да предприеме крайни мерки. Коко повежда въстание срещу Христо и получава изненадваща подкрепа точно от най-неочакваното място. Как ще реагират останалите и на какви лагери ще се разделят? Има ли кой да успокои предвоенното положение? 

Точно обратното - в квартирата на Галя пък цари приятелство и подкрепа. Там си търсят нова съквартирантка и като по поръчка Стела намира такава с помощта на… Коко. Момичето е в тежка ситуация и има нужда да се нанесе спешно в дома на Галя, още докато тя е на почивка с Жоро. Какво общо има Коко с новото момиче и кое е то? Какво са намислили Стела и Зара, за да тестват нейния характер по един много забавен за тях начин? Дали ще успее новата съквартирантка да се напасне в женската квартира или няма да издържи на бойното си кръщение?

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY