Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 21 юни след внасянето на втория вот на недоверие към кабинета “Борисов 3” търси отговор на въпроса “Има ли алтернатива на сегашното управление?”. Говори Георги Свиленски от БСП. И възможни ли са предсрочни парламентарни избори и стабилна ли е управляващата коалиция? Отговорите в разговор с Цветан Цветанов, председател на парламентарната група на ГЕРБ. В предаването ще видите още:

Опасни ли са яйцата с птичи грип за хората и престои ли бум на летните вируси? Отговорите от проф. Тодор Кандарджиев.

Хора срещу камиони. Семейства излизат на протест срещу системен шум и постоянен трафик.

Надлез в София е в критично състояние и застрашава човешки животи. Защо проблемът, известен от години, не е решен? Румен бахов проверява.

Ще спре ли прогнозата за времето? Синоптиците излизат на пореден протест срещу недостатъчното финансиране.

Второ качество ли е храната, която ни предлагат по морето? И какво ни сервират в ол инклузив хотелите? Отговорите в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

От Катар до “Факултета“. Срещаме Ви с арабска принцеса, която игра футбол с ромски деца и остана впечатлена от България.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 21 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.