Мартин прави шокиращо признание

Виктор се завръща от света на мъртвите, а шокиращото самопризнание на Мартин води до неочаквани реакции в компанията. Кой успява да надхитри смъртта и кой ще бъде отлъчен от компанията? Не пропускайте новия епизод на мистъри уеб сериала “Килерът“ първо във Vbox7.com.

Мартин решава да разкрие истината за своята свръхестествена сила, придобита след прекрачването на прага на “Килерът“. Милото отношение на Деница към Зара, смелостта на Калоян, отзивчивостта на Боян – каква е причината и кой стои зад необичайните ситуации? До какво ще доведе самопризнанието на Марти, предстои да разберете първо във Vbox7.com.

След предателството на най-близкия си приятел Зара и Николета са искрено разочаровани и разстроени. Лъжите водят до конфликт в групата и двете са единодушни в решението си да отлъчат Мартин от компанията. В кулминацията на конфликта ненадейно от отвъдното се появява Виктор.

Какво ще се случи с Мартин след съдбоносното самопризнание? Кой е отговорен за завръщането на Виктор? Отговорите на тези въпроси, ще откриете в новия епизод на “Килерът“ първо във Vbox7.com.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала. Не пропускайте новите епизоди на сериала всеки вторник и петък във Vbox7.com.