За три години първият риалити сериал се превърна в едно от любимите телевизионни предавания на зрителите

Риалити сериалът “София – Ден и Нощ” тази седмица излъчва епизод 500 в ефира на NOVA. За три години от старта на първия си епизод предаването се превърна в едно от любимите на зрителите и продължава да печели фенове не само в телевизионния ефир, но и онлайн.

Животът в най-забавната квартира в центъра на София привлича широка аудитория в социалните мрежи, където страницата на поредицата се радва на огромен интерес. “София – Ден и Нощ” е сериалът с най-голям брой последователи в социалните мрежи у нас. В момента официалната страница на поредицата във Facebook и в Instagram има общо над 363 000 фена. Това е мястото, където приятелите от квартирата непрекъснато споделят и обсъждат преживяванията си със своите последователи.

Любимците от риалити поредицата събраха огромен брой гласове в първите награди “NOVA подкрепя българските филми”. В гласуването за любими звезди на България в категорията “Риалити сериал” сред дамите бе избрана Симона с 6 509 гласа. А за най-любимо лице сред мъжете наградата спечели Митко с близо 11 000 гласа, отбелязвайки рекорд в гласуването. Няколко от основните персонажи на “София – Ден и Нощ” събраха общо около 40 000 гласа от зрителския вот на наградите на NOVA.

“Обичам ги наистина много всички тези симпатяги – Коко, Боби, Дани, Михаела, Симона и Асен, Галя, Марио и Джулия, Теди, Марина, Ани, Калина и Христо… Заедно сме непрекъснато – и в квартирата, и извън нея. Ние сме едно истинско семейство. Много се обичаме и подкрепяме”,  коментира Митко на церемонията по награждаването и добави, че вече изобщо не може да си представи живота си без своите приятели от риалити сериала.

Приятелството на симпатягите от “София – Ден и Нощ” се следи с интерес в интернет, в социалните мрежи и на малкия екран в епизодите на поредицата, които продължават и през лятото всеки делничен ден от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY