Какво се крие зад грима?

Модната агенция на Евгения Калканджиева пуска два календара с послания. Единият е свързан със социалната тематика, а работното му заглавие е „Видимите” – да видиш какво се крие зад грима.

„Решихме да съчетаем модерното от наша гледна точка с проблемите на хората. Сред тях е насилието над жени”, разказа в „Здравей, България” Иван Димов, мениджър в модната агенция.

„Младите момичета трябва да знаят, че нищо не трябва да бъде премълчавано. Всичко трябва да бъде споделяно със семейство, приятели, институции. Искаме да обърнем внимание на това да не се страхуват”, каза Евгения Калканджиева.

Вторият календар е по-бутиков и модерен. В него темата е за това как модата се променя и как отново модерни стават ретро дрехи.

Евгения Калканджиева коментира и победата на Wosh MC в "Big Brother: Most Wanted".

Уош МС е големият победител в Big Brother: Most Wanted (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Wosh MC е един страхотен, мил, млад и добър човек, който сега тепърва трябва да дава пример на младото поколение. Досега не съм виждала много от победителите в този формат да имат някаква сериозна социална ангажираност, което е грешка, защото младите хора им подражават”, коментира Калканджиева.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.