Лекарите се борят за живота и на 26-годишна жена

Четвърта жертва на грипа в Пазарджик. След като преди ден в детското отделение издъхна двегодишно дете от Велинград, днес в областната болница е починал и 55-годишен мъж от село Априлци.

Той е бил докаран в Спешно отделение с тежка дихателна недостатъчност, предаде БГНЕС.

Малко по-късно в отделението по анестезиология и интензивно лечение е приета и 26-годишната му дъщеря. Лекарите се борят за живота й.

2-годишно дете от Велинград издъхна след усложнения от грип

55-годишният Самуил Заров от село Априлци се е самолекувал от вирусна инфекция, но състоянието му се влошило и това наложило да бъде откаран в спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик.

26-годишната Елинка Зарова се е разболяла малко преди своя баща. В края на миналата седмица тя се почувствала зле, но не потърсила лекарска помощ.

Още една жена почина от усложнения от грипа

След като 55-годишният мъж е починал неговата дъщеря е приета в интензивното отделение на болницата. Още няколко са тежко болните пациенти в интензивно отделение, съобщи д-р Димитър Иванов, началник на ОАИЛ-Пазарджик.

ТРЕТА ЖЕРТВА НА ГРИПА: 2-годишно момиченце почина в Пловдив

Грипът, който върлува е много коварен и води до сериозни проблеми затова не го подценявайте, посъветва началникът на Интензивно отделение д-р Димитър Иванов.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.