Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Мая Пейчева от град Варна е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ в Национална лотария на 9 март по NOVA. Тя изтегли най-голямото число в предварителната игра и завъртя „Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за 150 000 лева.

Мая беше на сцената на късмета благодарение на билет „Карибско съкровище 2“, който сподели, че си е купувала един-единствен път. Мая се изправи пред сферите, даде четири верни предположения и спечели 25 000 лева. Късметът я изненада и с бонус печалба, благодарение на която ще се наслади на 5-дневна почивка за двама в Париж. Още едно вярно предположение увеличи сумата ѝ на 30 000 лева. Мая направи и една грешка, която изобщо не помрачи желанието ѝ за игра. Смело и съсредоточено тя продължи напред и спечели 50 000 лева, с които се отказа.

Таня Пилищарова от град София надви конкуренцията в играта „На крачка от късмета“ и получи ключовете за прекрасния автомобил Fiat Tipo. Тя изпита голямото щастие на сцената на късмета благодарение на билет „Златната рибка“.

Таня е юрист по професия. Още в началото на играта сподели, че има нужда от нов автомобил, а малко по-късно късметът я отведе в италианското возило, паркирано в студиото. Тя сподели вълнуващите емоции от победата със своя съпруг.

Ялчън Яшар от Русе и Светлозар Венков от София се състезаваха за максимална печалба от 84 000 лева в играта „Сейфове“. Ялчън започна с избора на сейф номер 6, където попадна на символ „Х“, докато неговият опонент Светлозар стартира със сумата от 2000 лева. За съжаление това беше единствената парична печалба, която успя да отвори софиянецът. След това той попадна на два хикса, а Захари го изпрати с 1000 лева. Ялчън, който успя да си натрупа общо 7000 лева, получи шанс да утрои парите със златните сейфове.

Участникът започна с хикс, но въпреки това реши да рискува и да играе докрай. Благодарение на вярата в успеха и избора на правилните сейфове късметлията утрои печалбата си и спечели 21 000 лева.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.