След седемдневното предизвикателство влогърът Цецо разкри изхода от трудната задача

Възможно ли наистина да се изготви здравословно и разнообразно меню с минимално средства? Това става ясно в последния епизод на уеб поредицата във Vbox7 – „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“. Влогърът Цецо показа и последния седми ден от предизвикателството с бюджет на стойност 35 лв., в който представи повече от интересна закуска и типично българско ястие за вечеря.

Цецо е технологичен влогър и автор на поредицата „Ctrl+Alt+Del“. Неговото ежедневие не се различава от това на всеки млад, градски човек и включва спорт, който изисква пълноценно и разнообразно хранене. Желанието на Цецо е да продължи да води този начин на живот без излишни разходи и без да се налага да изхвърля годна за употреба храна.

Затова и главната цел на уеб експеримента „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“ бе да разберем може ли наистина човек да се храни премерено и вкусно, без да разхищава средства. Цецо успя да докаже, че е това е напълно възможно да се постигне. Дори след приключване на експеримента, влогърът споделя, че му е останала не малка част от продуктите, които е избрал за седемдневното си меню. Единственият минус на подобен начин на хранене според българина е липсата на време. Хората са заети и не винаги могат да отделят време, за да готвят по-често, а дори и да планират домашен обяд в офиса.

Можем ли да се храним разнообразно, пълноценно и вкусно с малък бюджет, без да се лишаваме от качеството на храната, която консумираме?

Какво заключение направи още Цецо, може да видите в последния епизод на поредицата „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“

Вижте предизвикателството „Да се нахраниш с 5 лв. на ден“ във Vbox7.