Историята в документалното риалити от 17.00 ч. по NOVA

„Съдби на кръстопът” тази събота по NOVA ще припомни една разтърсваща история, в която престъпник заплашва бившата съпруга и децата си. Изпълненият с хармония и разбирателство живот на 37-годишната Росица от София се променя до неузнаваемост, след като бившият й съпруг излиза от затвора. Тя много добре си спомня годините, в които двамата с Йордан са били женени. Единственото хубаво, което се случва в техния брак, са двете им дъщери - Аглая на 17 и Добрина на 15 години.

Преди шест години агресивният Йордан влиза в затвора с присъда за убийство и това е моментът, в който тя заживява нов живот. След време Росица успява да създаде нова връзка - с Виктор, който се грижи добре за дъщерите й. Мирът в дома на Росица и Виктор е разрушен със завръщането на Йордан. Бившият затворник е решен да възстанови семейството си, като подлага бившата си съпруга на системен психически тормоз.

Как тя ще се пребори за щастието си? Гледайте новия епизод на документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA.