Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметът на 28-годишната Дима Димова от град Павел баня ѝ осигури прекрасен автомобил Fiat Tipo в предаването на 6 април по NOVA. Тя победи в играта „На крачка от късмета“ и вече ще шофира комфортна нова кола.

Ангел Зарев от Ракитово и Димитра Стоева от Добрич също се състезаваха за автомобила. В началото Ангел имаше преднина и първи стигна до третото поле на пътеката, като беше на крачка от финала. След това дамите го настигнаха, а Дима успя да прекрачи финалната линия и се настани в автомобила, паркиран в студиото.

„Колата ми харесва много“, каза късметлийката, след като успя да я погледне и отвътре. Тя изпита силните емоции в предаването благодарение на играта „Лото 6 от 47“.  Другите участници си тръгнаха с утешителни печалби.

Съби Господинов от Тервел и Цветелина Иванова от Златица се съревноваваха в играта „Сейфове“. Съби започна със символ „Х“, но след това успя да си натрупа 8000 лева. Цветелина отвори сейфовете, в които бяха скрити най-големите печалби от 7000 и 10 000 лева, както и един хикс. Край на първи кръг сложи Съби, който попадна на втори символ „Х“. Неговата сума се раздели наполовина и той ще харчи 4000 лева от Национална лотария. 

С голямо вълнение Цветелина се насочи към златните сейфове, благодарение на които можеше да утрои печалбата си и да грабне 51 000 лева. С първия си избор попадна на символ за утрояване. След това обаче отвори два хикса и не успя да утрои, а си тръгна с 8500 лева. С парите късметлийката ще отиде на екскурзия в Дубай.

И тази събота играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ даде възможност на големия си финалист да изпробва своя късмет за впечатляващ джакпот в размер на 2 400 000 лева. На финала триумфира Павлин Митров от Видин. 20-годишният късметлия се бори за сумата от 150 000 лева, на която спря „Колелото на късмета“. Той направи една от най-бързите игри в шоуто до момента. С едно вярно предположение участникът си спечели 10 000 лева, но още на третата сфера допусна първата грешка. Видинчанинът рискува и продължи с ново предвиждане, но за съжаление то отново беше грешно. Така си тръгна с 5000 лева.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.