Историята в премиерния епизод на документалното риалити този петък от 22.00 ч. по NOVA

„Съдби на кръстопът“ този петък по NOVA разказва разтърсващата история на млада двойка от София, която се подготвя за сватба и раждането на първото им дете. Приготовленията са помрачени от шокираща промяна в поведението на младоженеца и семейното щастие е на път да рухне.  

Рая и Марин са млада влюбена двойка. Той е компютърен програмист, а тя работи в ПР агенция. След като става ясно, че Рая е бременна, предложението на Марин за брак не закъснява.Подготовката около сватбата обаче напряга обстановката и хармонията във взаимоотношения между младите влюбени започват да избледнява.   

Марин прекалено често започва да излиза с приятелите си на среднощни почерпки и се връща вкъщи в нетрезво състояние. Рая е шокирана, когато разкрива, че любимият ѝ е бивш алкохолик и отново е попаднал в капана на зависимостта. Липсата му на самоконтрол достига своя пик, когато след поредната пиянска вечер се случва инцидент и Рая влиза в болница…

Ще има ли фатални последствия за бебето? Ще успее ли с общи усилия бъдещото семейство да пребори страшното заболяване? Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на „Съдби на кръстопът” в петък от 20.00 ч. по NOVA.