Журналистът Надежда Узунова се срещна с най-близките хора на светия отец

В „Темата на NOVA” очаквайте една необикновената история на папа Франциск. Дни преди посещението му у нас, журналистът Надежда Узунова, беше във Ватикана, за да разбере повече за живота на патата. Оказва се, че той не живее в луксозни папски покои, а в пансион. Какво още научи тя за светия отец ще разберем в неделя.  

Монахини ще готвят на папата при посещението му в България

Откъс от предаването вижте във видеото, а целия репортаж гледайте в "Темата на NOVA" след Централната емисия в 19.00 ч. А подготовката за посрещането на светия отец, извънредните мерки за сигурност, посланието му от България към света - очаквайте в извънредните студиа на NOVA от София, Раковски и Ватикана. Да видиш папата по NOVA - в новините, актуалните ни предавания и на nova.bg

Екипите на Новините на NOVA ще проследят всяка стъпка на папа Франциск на българска земя на 5 и 6 май – на живо от София, Раковски и Ватикана. За първи път българска медия ще бъде част от официалната делегация на Ватикана. Специален екип на телевизията пътува до Рим и обратно, за да покаже един различен поглед към тази историческа визита, а репортерът Методи Владимиров и операторът Димитър Василев ще проследят случващото се от първо лице. Най-интересните гости и публични личности ще коментират визитата в няколко извънредни предавания „Да видиш папата по NOVA“.

„Да видиш папата по NOVA“ с повече от 15 часа на живо и извънредни предавания в телевизионния ефир

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 
  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си