Жертвите били намерени застреляни в поле с царевица в опожарен автомобил

Шокирани пътници на летище в Кентъки, САЩ. полицията арестува пилота на самолета им, малко преди да излети, заради тройно убийство, извършено през 2015-та година. 51-годишният капитан е бил свален с белезници от борда пред шокираните погледи на пасажерите.

„Плашещо е, направо ужасно да си помислиш какво се е случило. А те чак сега хващат извършителя”, споделя Ашли, една от свидетелите.

Срещу 51-годишният пилот Кристиан Ричард Мартин са повдигнати обвинения за убийството на семейство и техен съсед. Съдът вече му повдигна обвинения за престъплението, извършено преди повече от 3 години и шокирало малкото градче Хопкинсвил. Той казва, че „няма притеснения”

Една от жертвите била намерена застреляна в дома си. Другите две - в опожарена кола в царевично поле. Случаят останал неразкрит години наред.

 „Това е пример, че когато не спираш да търсиш справедливост, никога не се предаваш”, заяви  Анди Бешиър, главен прокурор на Кентъки.

Извършителят е първи офицер в дъщерна авиокомпания на „Американ Еърлайнс”. Той е отстранен от работа докато съдът се произнесе дали е виновен.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.