"Искам Кубрат Пулев да понесе отговорност за това, което направи", заяви Суши

"Искам Кубрат Пулев да понесе отговорност за това, което направи". Това заяви пред NOVA репортерката Дженифър Равало.

Адвокатът на Джени Суши - Глория Олред, обясни и какви са възможните санкции за българския боксьор. „Комисията има няколко опции – да продължи спирането на лиценза от март, да му вземе лиценза за Калифорния, да му наложи финансова глоба или да избере друго”, каза тя.

Комисията в Калифорния наказа Кубрат Пулев (ВИДЕО+СНИМКИ)

Адвокатката отрече твърденията, че са подали иск за изплащане на голяма сума пари и криминално оплакване в прокуратурата. „Нямаме такъв план към този момент”, каза Олред.

Според Дженифър Равало боксьорът не съжалявал за стореното, въпреки думите му пред Атлетическата комисия на Калифорния. ”Аз не мисля, че той съжалява. Той каза само, че се извинява, защото го наказват. Аз мисля, че трябваше да му отнемат лиценза за по-дълго време. Не мисля, че съжалява. Ако беше така, щеше да ме потърси по-рано, вместо да говори тези лъжи за мен”, каза тя. Репортерката заяви, че има снимки от чатове с приятелката на Кубрат Пулев – Андреа. „Тя ми пише дали майка ми се гордее с мен, на български също ме обижда с тази дума. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се. Няма лице зад заплахите. Бях много уплашена. Никога преди не ми се е случвало такова нещо”, заяви тя.  

Олред беше категорична, че случилото се между Суши и Пулев след интервюто е сексуален тормоз. 

По време на изслушването Кубрат Пулев обяви, че всъщност целувките били две. Втората се случила на афтърпартито в хотела. Суши обаче каза, че не си спомня такова нещо.

„В този момент бях емоционален и напълно нормално. В крайна сметка, ако тогава не съм емоционален – не знам кога трябва да съм”, коментира той.

Емоционална подкрепа в залата получи и от половинката си -  певицата Андреа, която не свали слънчевите си очила нито за миг. 

По отношение на твърденията, че е възможно Равело и адвокатът й да заведат иск за обезщетение, Пулев коментира: „Не смятам, че ще се стигне до нещо, което те да получат. Най-важното е, че човек, за да иска да вземе, трябва да даде. Те искат да вземат нещо и да направят нещо, при положение че не са дали нищо. Искат да ми спрат правата. Хубаво, ще ми спрат правата, но на какво основание? Грешката е грешка, аз съжалявам. Извиних се пред Комисията, и на нейната адвокатка, и на цялото общество. Осъзнах си грешката. Аз не мога да се извинявам, докато тя приеме. Няма да им падам на колене и ръце не целувам. В крайна сметка нито съм извършил убийство, нито съм направил нещо, което дори е подсъдимо”.

„Това е едно много тежко наказание – спиране на правата за шест месеца, след това глоба, обучение и още едно изслушване на 22 юли. Смятам обаче, че Суши може да заведе и иск за пари”, каза главният треньор на българските национални отбори по бокс Михаил Таков в ефира на „Здравей, България”.

Още по темата гледайте във видеоматериалите.

Репортер: Ясен Дараков

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.