Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

В съревнованието за чисто новия автомобил Fiat Tipo в играта „На крачка от късмета” на 18 май по NOVA участваха Иванка Стефанова от София, Людмил Георгиев от Бургас и Божана Димитрова от село Воденичане.

С най-голям късмет се отличи 27-годишната Божана, която първа прекрачи финалната линия на пътеката и се сдоби с колата, паркирана в студиото. Щастливката беше много изненадана, че именно тя е големият победител. Захари побърза да ѝ връчи ключовете, а след това късметлийката се настани в лъскавата придобивка заедно със съпруга си Пламен. Тя беше изключително развълнувана от развоя на събитията.

Иванка и Людмил получиха утешителни печалби от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети „Магични плодове”.

Димитър Шопски от Благоевград победи опонентката си Невена Маринова от София в играта „Сейфове“. Той  спечели 24 000 лева от първи кръг, а Невена 13 000 лева. Тя отвори два сейфа със символ „Х“ и си тръгна с половината от печалбата си – 6500 лева.

Късметлията Димитър се изправи пред златните сейфове на Национална лотария. Те му дадоха шанс да утрои печалбата си и да грабне 72 000 лева. В първия сейф, който избра, участникът се натъкна на символ „Х“. Той предпочете да не рискува и се отказа, като ще харчи 24 000 лева. С печалбата иска да си купи малка къща.

Победител в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ стана Драганка Динова. Тя изтегли най-голямото число в предварителната игра 50 и получи шанс да изпробва късмета си за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева.  Късметлийката е на 60 години от Благоевград.

С „Колелото на късмета“ тя определи, че ще играе за 150 000 лева, а след това отиде пред сферите. С първото натискане на бутона Драганка си спечели 5000 лева. След това предвиди правилно, че следващото число ще е по-малко и сумата ѝ стана 10 000 лева. В третата сфера Драганка сгреши, но въпреки това продължи и даде още две правилни предвиждания. Участничката предпочете да не рискува повече и си тръгна с 20 000 лева, които ще похарчи за екскурзия, за децата и внуците си.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 часа по NOVA.