Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Ексклузивно: говори бизнесменът, подал сигнал до Бойко Борисов срещу кмета на Пловдивския район „Северен”.

Мълния разруши покрив на къща в Самоков. Говорят потърпевшите.

Stand Up – продават ни стари електроуреди като нови в интернет. лъжат ли ни търговците за качествата на техниката, която купува – проверка в „На твоя страна”.

Трябва ли България да намали данъка на храните, лекарствата и книгите и до какво ще доведе това? – спор в студиото между Владимир Каролев и Мика Зайкова.

За небостъргачите, скандалните ремонти и новата визия на Борисовата градина говори главният архитект на София Здравко Здравков

Какво се случва със скандалния строеж  в двора на бургаско училище? Ремонтните работи започнаха преди месец и въпреки решението на общинския съвет трапът там стои, оградата не е възстановена, а тротоарът е напукан.

Манастирът край Шипка се руши, а монасите в светата обител започват кампания за спасяването й.

Гориво в кръвта: срещаме ви с любители на адреналина, избрали законният начин да практикуват дрифт. Уникални кадри на живо.

На живо: българин ли е Дракула? Сензационната теза коментират проф. Пламен Павлов и проф. Николай Овчаров.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 6 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 6 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.