Как се намира любовта в днешно време?

Тази седмица в рубриката ни "Къси разкази" се срещаме с Росен, който търси любовта чрез обява в интернет. "Почнах да търся по различни начини жени, с които да имам сериозна връзка. Имаше жена, с която си писахме 4 месеца във Facebook, но тя не се реши да се видим. А имаше друга, която беше със сериозен психически проблем, който ескалира, но не можах да ѝ помогна", каза той пред камерата на "Събуди се".

Росен винаги се стреми да бъде позитивен, въпреки че му се е случвало да се обезсърчи. Той представя себе си по следния начин: "41-годишен програмист от София. Спортувам. Свестен съм. Обявата е стигнала до хиляди жени в столицата", каза още той.

Той подчертава, че е програмист, а не милионер и изтъква, че е имало случаи да го използват. "Имаше една жена, която още преди първа среща, поиска да ѝ купя златен годежен пръстен и да ѝ го дам", добави той.

41-годишният програмист призна, че търси сериозна връзка, с цел брак на по-късен етап. Според него несериозните връзки са такива, при които се търси любов, но за него сериозната връзка се изразява най-вече с уважение, любов и нещо по-дълбоко.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.