Темите и гостите в сутрешния блок във вторник от 6.20 ч. по NOVA

Страх във въздуха. Самолет, регистриран в България, попадна в турбуленция. Ранени са десет от пътниците, след като седалки са се откъснали по време на инцидента. Ексклузивен разговор с управителя на компанията Валтер Колев.

Мълния уби 20-годишен мъж в София. Слаба ли е защитата срещу смъртоносните стихии в населените места? – Николай Василковски с инж. Радослав Калчев.

Невероятна мизерия в инфекциозното отделение на болницата в Карлово. Сигнал от зрителка.

Кратер с дълбочина три метра се появи в столичния квартал „Редута”. След намесата на Румен Бахов общината започна да запълва дупката, в която може да се побере човек и половина.

След ареста на кмета на Костенец. Първи версии за разследването от работещите в общинската администрация – Вероника Димитрова с Георги Митров, председател на Общинския съвет в Костенец и други общински съветници.

На лов за нелегални туристически агенции. Първи проверки по Черноморието - говори министърът на туризма Николина Ангелкова.

Започнаха инцидентите по морето. Две деца попаднаха в подводна яма, а вълна счупи крака на лекар на плажа. Как можем да се предпазим от инциденти във водата и какво трябва да знаем за особеностите на нашето крайбрежие? 

Фалшификати вместо оригинали? Каква е истината за изложбата, която предизвика скандал сред художници и изкуствоведи?  Доц. Ружа Маринска, изкуствовед, бивш директор на НХГ и проф. Валери Стефанов, председател на Съюза на колекционерите в България.

Дръжте крадеца на... изкуство. Кой обра известния художник Ставри Калинов и какво му открадна?

Калин Вельов с нова песен и клип в съвместно изпълнение с бразилски музиканти.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" във вторник, 18 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.