Десертът, който талантливата изпълнителка ще сервира на своите гости, ще бъде гвоздеят на вечерта

След като вчера Ева Пармакова спечели 37 точки и се нареди на второ място във временното класиране, днес Лорина ще демонстрира своите кулинарни умения

„Занимавам се с музика откакто се помня, а вече професионално имам и акустичен дует, който се казва „Росен и Лорина“ и тази година издадохме дебютен албум“, разказва Лорина.

„Аз не обичам да готвя, но обичам да приемам предизвикателства и затова приех да бъда домакин днес в „Черешката на тортата“, не крие предпочитанията си изпълнителката.

Бохемски дух и интересни рецепти тази седмица в „Черешката на тортата“

Първите продукти, които Лорина грижливо прибира в пазарската кошница, са лимони, копър, аспержи, чесън и боровинки. „Пазарувам бързо, стегнато и точно“, категорична е тя.

Необичайни брускети от хляб с активен въглен, яйца с бланширани аспержи, телешко гнездо с валериана, рукола и пoширано яйце са само част от специалитетите в менюто, което Лорина е подготвила за своите гости.

Кулинарно околосветско пътешествие с Ева Пармакова в „Черешката на тортата“

Кой ще й се притече на помощ с приготовленията, какво сладко питие ще сервира заедно с десерта и как гостите ще оценят представянето и специалната изненада, която им е подготвила, гледайте в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.