Бившият заместник-председател на ГЕРБ благодари на своите съпартийци за съвместната работа

Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов благодари на своите съпартийци за съвместната работа. Той написа това в профила си във Facebook, съобщава БГНЕС.

ГЕРБ освободи Цветанов от всички ръководни постове (ВИДЕО)

 
„Благодаря изключително много на всички, с които заедно работихме за ПП ГЕРБ още от самото й създаване. Благодаря на всички министри, народни представители, кметове на общини, кметове на населени места, общински съветници. Най-много обаче благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно още от самото създаване на партията защитават нейната кауза. Благодаря и на премиера Бойко Борисов за успешната ни съвместна работа през всичките тези години“, написа Цветанов.

Цветанов: Работя за създаването на център с евроатлантическа дейност

Той заяви, че след оставката му от всички ръководни постове в партията, официалната му страницата му във Facebook ще остане активна.

„Нека обаче не пропускаме и една много важна новина от днес - премиерът Борисов обяви, че в сряда проектът за решение за закупуването на самолети F-16 от САЩ влиза на заседание Министерски съвет. След ратификацията и в българския парламент нашата страна ще даде поредният ясен сигнал за своята евроатлантическа принадлежност. Това ще бъде и ново доказателство, че за нас евроатлантическият път и изграждането на съвместими отбранителни способности с НАТО е основен приоритет“, добави още Цветанов.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.