Тя се завръща с ново превъплъщение на сцената

Нона Йотова с ново превъплъщение на театралната сцена. Тя се включва в пиесата „Влюбена, сгодена, изчезнала”.

„Това е една много смешна пиеса на австрийския автор Щефан Фьогел. Женски моноспектакъл, в който има заложени и песни. Хубавото е, че активна роля заема комуникацията, която е едно от най-важните неща в една връзка”, добави Нона Йотова.   

Нона Йотова от известно време съвместява  актьорството и музикалната кариера с работата като народен представител. В студиото на „Плюс минус – коментарът след новините”, тя обясни има ли театър в политиката.

„Не обичам да се смесват нещата, защото много уважавам театъра като изкуство. За мен той е храм и не бива да излиза на улицата. Много погрешно някои политици си мислят, че са добри артисти, а за да станеш добър актьор трябва да изучаваш тази професия, защото тя не е лесна”, каза Нона Йотова.

Мария Илиева тръгва на турне из страната

На въпрос как един творец възприема и свиква с немалкото пошлост в политиката в българското политическо пространство известната изпълнителка отговаря: „Не се свиква. Аз понякога доста се омерзявам от това, което наблюдавам. Въпреки това в лицето на колегите си виждам едни много симпатични хора, приятели, с които се чувствам добре”.

Повече по темата гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.