Темите и гостите в сутрешния блок от 6.20 ч. по NOVA

Какво разказват съучениците и колегите за 20-годишния хакер, обвинен, че е пробил електронната система на НАП?

За киберсигурността на държавните институции, чуждите инвестиори у нас и дипломатическия скандал със Сърбия. Говори вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева

„Пълен абсурд” с Румен Бахов – защо столична улица се разкопава три пъти за 4 месеца?

Как чужденици, купили си апартаменти в Слънчев бряг останаха с ограничен достъп до комплекса?

Близки на загинал при мистериозни обстоятелства, мъж от София, излизат на протест. Подозират, че е убит, за да бъде ограбен.

Държавата започва първото изследване за двоен стандарт при алкохола. Кои други напитки и храни ще бъдат сравнявани за разлики в качеството – ще ви покажем само в „На твоя страна”.

В сезона на летните пожари и мълниите – говори шефът на Главна дирекция ”Пожарна безопасност и защита на населението” главен комисар Николай Николов.

На живо от Карлово – за честванията на рождението на Васил Левски – за първи път показваме писмата му от османския архив.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 18 юли, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.