Филмът е продаден предварително за международно разпространение, благодарение на 10-минутен откъс, заснет във Варна през 2018 г.

"Хората ще видят качество, което не е правено досега. Ние работихме с цялата си енергия. Историята е вълнуваща и вдъхновяваща  - две жени, които минават през огромни трансформации, за да станат свободни и да движат живота си. За да заслужи качествения мъж, една жена първо трябва да повярва в себе си. И разбира се, да съди по делата му, не по думите". Това каза в ефира на "Плюс-Минус. Коментарът след новините" актрисата и продуцент Яна Маринова за предстоящата екшън комедия "Диви и щастливи".

Маринова обясни, че се отъждествява със своята героиня. "Тя прави престъпление от любов, което ще отключи тази лавина от приключения, които ще се случат на Боряна и Мила. Успях да предам по някакъв начин всичко, в което вярвам на този филм", каза още актрисата.

Ексклузивно: Официалният трейлър на новия български филм „Диви и щастливи“

Според нея успелият мъж е този, който следва нещо, което иска да промени в глобалния свят. "Той няма нужда гръмко да се представя с успехите си. Достойният мъж съществува и може да бъде познат по стъпките, а не по многото говорене", заяви Маринова.

Повече по темата гледайте във видеото.

Премиерата в кината ще е на 29 ноември. NOVA e медиен партньор на филма.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook