Гледайте най-щедрото предаване тази събота от 19.30 ч. по NOVA

Морската столица Варна е поредната спирка от лятното турне на Национална лотария в шоуто на 17 август от 19.30 часа по NOVA. Захари Бахаров и Яна Маринова ще ни срещнат  с няколко късметлии, които ще разкажат как харчат своите печалби.

Сред тях е милионерът Красимир Костадинов от село Овчарово, който спечели 1 000 000 лева от любимия си билет „Американски долари“.

Предстои зрителите отново да съпреживеят емоциите на големите победители в игрите на шоуто, които ще споделят незабравимите си преживявания и за какво са похарчили печалбите. Комфортна ли е чисто новата кола от играта „На крачка от късмета“ ще разберем от Станимир Гарчев от Панагюрище. В какво е инвестирала печалбата от „Сейфове“ ще разкаже Мариета Славчева от Ловеч. Турнето ще гостува и на късметлийката Лилия Иванова от София, която грабна 30 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Барселона от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

По традиция водещите ще раздадат чекове на най-новите късметлии в Национална лотария. Кои са щастливците, които тепърва ще харчат свежи печалби, не пропускайте да разберете тази събота от 19.30 часа по NOVA