Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария премина през морската столица Варна в шоуто на 17 август по NOVA. Няколко късметлии се събраха на центъра на града и разказаха как харчат своите печалби.

Сред тях беше милионерът Красимир Костадинов от село Овчарово, който спечели 1 000 000 лева от любимия си билет „Американски долари“. „Купихме си коли, направихме ремонт на къщата, ходихме на екскурзия в Прага“, разказа Красимир. Със съпругата му Марияна са планирали още почивки, като вече са набелязали няколко дестинации. „Животът се промени тотално“, каза Марияна.

На срещата беше и късметлията Славчо Атанасов от Варна, който харчи 500 000 лева от билет „Мега Кеш Кръстословици“. „Имах нужда от нов автомобил, поръчах си и сега го очаквам всеки момент да пристигне“, каза щастливецът. Славчо планира и хубава екскурзия със съпругата си, по време на която ще обиколят България.

Вероника Тодорова от Варна е на път да купи съвместно жилище за нея и приятеля ѝ с печалбата от 100 000 лева от билет „Американско Бинго. Дивия Запад“. „Сумата ще ни помогне да сбъднем мечтата си и да си вземем апартамент, който наистина ни харесва“, каза тя. 

Със 100 000 лева забогатя и Иван Михайлов от Варна, но от билет „Златната 7“. „Парите дойдоха учудващо бързо, за което съм благодарен на Национална лотария и оставам сериозен неин фен“, каза той. С печалбата е помогнал на децата си. „Почувствахме се финансово свободни, махнахме кредитите и дишаме спокойно. Планирали сме и да пътуваме“, каза късметлията.

Турнето гостува на няколко победители от игрите на шоуто. Станимир Гарчев от Панагюрище, който спечели  автомобил от играта „На крачка от късмета“, разказа, че преди да спечели, е планирал да подмени старата си 25-годишна кола. „Имах огромна нужда от нов автомобил“, каза късметлията.

Дизайнерът на народни носии и сценични костюми Мариета Славчева от Ловеч, която грабна 24 000 лева от играта „Сейфове“, е вложила печалбата в разработката на колекция носии.

Лилия Иванова от София, която спечели 30 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Барселона, разказа, че винаги е мечтала да отиде там. „Вълнувам се страшно много“, призна щастливката, която ще пътува заедно с приятеля си през септември.

Не пропускайте късметлийските истории и другата събота от 19:30 часа по NOVA.