Темата коментират депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова и депутатът от БСП Филип Попов

„На старта на новия политически сезон се усеща, че кампанията за местните избори започва. Тя може би не е спирала от евроизборите насам. Обстановката в пленарната зала е доста динамична. Надявам се, че парламентът ще работи ускорено за приемане на всички важни за българските граждани закони”. Това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в началото на новия политически сезон.

В сряда депутатите се връщат в парламента след лятната си ваканция.

Депутатите се връщат в парламента след лятната си ваканция

„Надявам се, че ще имаме сериозни дебати по бюджета, който е най-важният закон за годината. С него ще очертаем и основните приоритети на управляващото мнозинство и за следващата година”, каза още тя.

„Кампанията действително започна доста преди началото на новия парламентарен сезон. Местните избори са изключително важни за България”, коментира депутатът от БСП Филип Попов.

Караянчева: Не приемам очернянето на парламента от Мая Манолова

„Ние от БСП успяхме да обиколим цяла България и да се запознаем със спецификите на всеки един регион и на всяко едно населено място. Кампанията е стартирана, програмата ни обхваща както „Визия за България”, така и специфични местни проблеми”, каза още той.  

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.